avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria intre o romanca si un cetatean libanez
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria intre o romanca si un cetatean libanez

Buna ziua, doresc si eu niste informati certe despre ce acte sunt necesare pentru casatoria dintre o romanca [eu] si eun cetatean libanez.Eu sunt cetateanca romanca , insa locuiesc in italia, se poate face demersul pentru casatoria si aici in Italia? Sau este mai benefic sa o fac in Romania, in orasul unde locuiesc eu ! Orice informatie imi este de mare ajutor, Multumesc
Cel mai recent răspuns: ioanaksy , utilizator 11:27, 24 Martie 2018
Depinde de locul unde doriti sa va casatoriti. Daca este o primarie locala din Italia de unde aveti rezidenta atunci cei din Primarie va ofera o lista cu actele necesare. Daca doriti sa va casatoriti in Romania atunci viitorul dvs sot trebuie sa solicite in primul rand viza de intrare pe teritoriul Romaniei.
Ultima modificare: Vineri, 23 Martie 2018
ContSters466354, utilizator
eu mi am facut rezidenta aici , insa el nu are rezidenta, are doar viza si atat, oarecum unde e mai usor acolo ma voi deplasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort intre ceteatean roman si strain atalinna atalinna Cum se procedeaza in cazul in care o cetateanca romanca este casatorita cu un cetatean egiptean daca aceasta doreste sa intenteze divort?Mentionez exista un ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un algerian in romania e posibila? dellameloria dellameloria Buna ziua Ma numesc Valentina si desfasor o activitate de mediator lingvistic-cultural pe teritoriul Italiei, munca care implica foarte multe cunostinte, in ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)