avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... abandon
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

abandon

in cazul in care parintele care este obligat la plata pensiei de intretinere nu o duce la indeplinire pt ca nu are venituri cum poate fi dovedita totusi reaua-credinta?
poate fi cumva dovedita?
cunoasteti vreo speta asemanatoare?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ralu_2008 , utilizator 20:07, 27 Aprilie 2010
Probele ce pot fi administrate, martori care sa vada comportamentul sau, faptul ca are bani dar intelege sa nu plateasca pensia de intretinere...exista si condamnari, la amenda, dar exista, doar de asta mai exista ca si infractiune...
bani oricum are: ca daca n-ar avea, n-ar trai...ca munca la negru, ca un somaj, ca un ajutor social...
ma intereseaza daca exista cel putin o sansa sa fie intrunit criteriul relei credinte in cazul unei persoane care dovedeste ca nu obtine venituri....legale, impozitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiar nu mai exista legi in tara asta? pentru pensie alimentara alynaa21 alynaa21 Am o fetita de 2 anii si de cateva zile citesc forumul acestui site si nu mai inteleg nimic.CHIAR NU MAI EXISTA LEGI IN TARA ASTA? Acum o luna de zile am faut ... (vezi toată discuția)
Executare silita myrama_v myrama_v am de recuperat de la tatal copilului pensia alimentara pe mai multi ani.am titlu executoriu dar el nu are loc de munca ce pot sa fac? multuesc (vezi toată discuția)
Neplata pnsiei alimentare claudyamaria claudyamaria buna ziua,problema mea este ca sunt casnica momentan,si am in crestere un copil si trebuie sa platesc o pensie alimentara pentru copilasul din casatoria ... (vezi toată discuția)