avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie de disciplina

La cat timp dupa ce am fost chemat la comisia de disciplina trebuie sa primesc decizia comisiei? Mentionez ca au trecut 6 zile.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:24, 27 Aprilie 2010
se comunica in max 5 zile
Daca nu mi s-a comunicat in 5 zile este legala decizia? Pot sa contest decizia daca termenul de comunicare este depasit?
Aveti rabdare poate intarzie posta
Decizia trebuie sa o primiti in 5 zile de la emitere. Hotararea angajatorului de a dispune sanctiunea se face in 30 de zile calendaristice de la data luării la cunoştinţă de săvârşirea abaterii disciplinare, dar nu mai târziu de 6 luni de la data săvârşirii faptei.
Art. 268. - (1) Angajatorul dispune aplicarea sancţiunii disciplinare printr -o decizie emisă în formă scrisă, în termen de 30 de zile calendaristice de la data luării la cunoştinţă de spre săvârşirea abaterii disciplinare, dar nu mai târziu de 6 luni de la data săvârşirii faptei.
Deci, mai este timp sa emita decizia.
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea deciziei de sanctionare. Pisi Mia Pisi Mia 1. Art. 268 (3) Codul muncii: \"Decizia de sancţionare se comunică salariatului în cel mult 5 zile calendaristice de la data emiterii şi produce efecte de ... (vezi toată discuția)
Decizie sanctiune disciplinara ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, In cata timp trebuie instiintat angajatul asupra deciziei de sanctiune disciplinara? Caz concret fapta s-a descoperit pe 1, cercetarea s-a ... (vezi toată discuția)
Termen de incepere a cercetarii disciplinare andreeairina andreeairina buna ziua, intrebarea mea este urmatoarea: angajatul este banuit ca a comis o abatere iar decizia de sanctionare , convocarea si inceperea cercetarii ... (vezi toată discuția)