avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Beethoven
Discuție deschisă în Cultură generală

Beethoven

Unde, la ce data si in ce conditii moasre marele compozitor Ludwig Van Bethoven?
Ludwig van Beethoven moare la Viena, in 26 martie 1827. Afectat de o raceala careia nu i-a acordat atentie, starea sa s-a agravat. A fost tintuit la pat din decembrie 1826 si, se pare, ca pana la urma i-a cedat ficatul. Se spune ca in momentul mortii s-a iscat o furtuna puternica. Studii recente presupun ca ar fi murit intoxicat cu plumb, care insa nu au avut legatura cu surditatea sa. A murit destul de tanar, la 56 de ani.
Perfect. :)


Totusi stiam ca moare de o boala de ficat.

Nu stiam ca inceputul a fost o simpla raceala. E bine sa intrebi.





EDITAT: copiat aici mesajele consecutive.
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2012
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vedeti viata "de dincolo" sau/si déjà vu Herra_ Herra_ Cred ca fiecare dintre noi s-a gandit la acel moment in care, fizic, nu vom mai exista. Mie, viata aceasta virtuala (am mai spus-o) mi se pare un exercitiu. Nu ... (vezi toată discuția)
Literatura uitata, literatura cenzurata, literatura din sertar Radu Gabrian Radu Gabrian Cu respectul pe care trebuie sa il acordam unor inaintasi de ai nostri despre care nu cunoastem prea multe,cred eu ca nu trebuie sa ii uitam pe unii dintre ... (vezi toată discuția)
Omul de langa noi... justitiarul3 justitiarul3 Timpul. Asupra lui aruncam mai mereu vina pentru multe lucruri pe care de multe ori le ocolim pana le uitam. Am inceput sa ne grabim, de multe ori fara rost si ... (vezi toată discuția)