avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... microintreprindere impozit de 2% sau 16%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

microintreprindere impozit de 2% sau 16%

Adresez intrebarea celor care s-au mai intalnit cu aceeasi problema. In cazul unui SRL cu max 9 angajati, in momentul inregistrarii la ONRC, credeti ca e mai bine sa optezi pentru impozitul pe venit de 2% sau pentru cel pe profit de 16%?
Multam
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 14:06, 6 Martie 2007
Depinde ce aveti de gand sa faceti...
Uneori 2% din ceva (venit) poate fi mai mare decat 16% din altceva ( acest altceva, profitul, poate fi si 0 ...sau puteti avea si pierderi).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma impozitare 3% angajat001 angajat001 buna ziua, vreau sa deschid o firma, dealtfel foarte mica, cu ob de activitate comert momentan endetail, un prieten m-a sfatuit sa optez pt sistem de ... (vezi toată discuția)
Diferenta impozit profit si impozit venit adina23 adina23 care este diferenta intre impozitul pe venit si impozitul pe profit? O societate comericla le plateste pe amandoua? Vreau sa imi deschid un srl. care din ele ... (vezi toată discuția)
Stingere pierdere loredana.m loredana.m Buna, imi poate spune cineva in cazul in care firma a inregistrat pierdere in anii precedenti, daca pot stinge aceasta pierdere din aportul administratorului? ... (vezi toată discuția)