avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legalizarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legalizarea unei hotarari judecatoresti

Pentru a obtine legalizarea unei HJ, este suficient sa am copia acestei hotarari + cerere ;i timbru, sau trebuie verificata aceasta sentinta si dupa dosarul in care a fost pronuntata?
Adica: la legalizare, persoana insarcinata cu aceasta, este obligata sa aiba in fata si dosarul de fond sau..aplica o stampila pe HJ si ..atat?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:56, 28 Aprilie 2010
Trebuie sa aiba si originalul cu care confrunta copiile!
Persoana interesata se prezinta la instanta care detine dosarul cauzei si solicita printr-o cerere sa se legalizeze copia hotararii judecatoresti! Originalul respectivei hotarari se afla la dosarul cauzei unde persoana interesata a fost parte in proces!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)
Divort cimpan elena cimpan elena vreau sa legalizez o copie dupa sentinta de divort unde trebuie sa merg la tribunalul unde sa pronuntat divortul sau pot apela la un notar va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie. procedura DanyD DanyD Am de recuperat despagubiri civile acordate de catre o instanta penala intr-un dos. penal, in latura civila. Vreau sa investesc cu formula executorie. Ce ... (vezi toată discuția)