avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Am intentat proces angajatorului pt anularea deciziei de concediere. Am castigat procesul si, in baza hotararii - care este definitiva si executorie - am fost repusa in drepturi si angajatorul este obligat la plata tuturor drepturilor salariale aferente periodei scurse de la data concedierii pana in prezent ("pana la data platii").
Am fost chemata la firma si, in baza unui acord, am desfacut contractul de munca, cu angajamentul verbal al angajatorului de a plati, pana in 10 mai - cel mai tarziu - suma pe care am agreat-o (reprezentand drepturi salariale, etc.).
Intrebarea este : daca angajatorul nu plateste, exista un termen limita, de la data hotararii judecatoresti, pana la care eu il pot executa silit?
Cel mai recent răspuns: cristiana2010 , utilizator 11:16, 28 Aprilie 2010
De aceea cel mai bine era sa mergeti asistata de un avocat.Sper ca incetarea cprin acord ati dat-o la acest moment nu retroactiv...ca altfel riscati sa nu mai primiti nimic...
Da, am incheiat contractul cu data de 27.04.2010. Drepturile salariale au fost calculate pana la aceasta data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti andreisl andreisl Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru problema mea, daca este posibil. Am castigat un conflict de munca, instanta a anulat decizia de ... (vezi toată discuția)
Reintegrare acuta acuta Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de punere in aplicare a unei hot judecatoresti irevocabile de reintegrare pe vechiul post. 15 ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca abuziv de catre angajator cristina_cluj cristina_cluj Am fost angajat la o firma si mi s-a desfacut contractul de munca indisciplinar. Am actionat in instanta angajatorul si am castigat procesul prin care acesta ... (vezi toată discuția)