avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare

am lucrat la o firma dar din motive personale intemeiate am fost nevoita sa-mi dau demisia. A trecut o luna de atunci timp in care am reusit sa-mi rezolv toate problemele. Intrebarea mea este daca pot solicita reangajarea mea avand in vedere ca am fost un angajat model (nu am lipsit niciodata si mi-am indeplinit toate atributiile care mi-au revenit),sau exista vreo lege care interzice reangajarea la locul de munca de unde ai demisionat?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 11:43, 28 Aprilie 2010
Daca angajatorul este de acord la reangajarea dvstra,nu vad de ce nu s-ar putea incheia un nou contractul de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Aprilie 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil
nu exista nici o prevedere legala care sa interzica reangajarea.
totul depinde de angajatorul dvs, daca mai doreste sa va primeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si reangajare in alta parte valyd11 valyd11 Cum ma sfatuiti sa fac? Vreau sa imi dau demisia si imediat sa ma angajez in alta parte, si in perioada de preaviz sa lucrez in ambele locuri. Pot face ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca pentru relatia cu un coleg copariu copariu Buna ziua , astazi am fost \\"bagat in sedinta\\" de catre sefii mei si mi-a fost pusa intrebarea ce alegi: relatia sau serviciul? Efectiv am ramas socat si nu ... (vezi toată discuția)
Inainte de a iesi din maternitate, am anuntat ca sunt din nou insarcinata si patronul vrea sa imi dau demisia! Rusudeea Rusudeea Buna ziua! Am nevoie de un sfat! La sfarsitul lunii martie 2019 ies din concediul de maternitate, copilul implinind varsta de 2 ani, iar eu acum sunt ... (vezi toată discuția)