avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... cand inceteaza concediul pentru cresterea copilului?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cand inceteaza concediul pentru cresterea copilului?

buna ziua.am nascut pe 02.10.2008 si pana pe 17.01.2009 am beneficiat de concediu post-natal.la data de 18.01.2009 am intrat in concediu de crestere a copilului.la ce data inceteaza acesta la 02.10.2010 sau la 18.01.2011?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 11:46, 28 Aprilie 2010
La implinirea varstei de 2 ani, deci, la 02.10.2010
Inceteaza la momentul implinirii de catre copil a varstei de 2 ani.In cazuri exceptionale( copil bolnav,etc..) la implinirea varstei de 3 ani( OUG 148/ 2005).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data incepere activitate dupa concediu ingrijire copil spiridon_olga spiridon_olga Buna ziua Stie cineva unde este prevazuta ziua cand reincepe activitea mama care a fost in concediu de ingrijire a copilului pana la 2 ani ? Nelamurirea mea: ... (vezi toată discuția)
Revenirea la serviciu dupa 2 ani de ccc bad_andi_2007 bad_andi_2007 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informatie: ziua in care trebuie sa ma intorc la serviciu dupa 2 ani de concediu de crestere a copilului! Am un copil ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului pentru cresterea copilului danna&aida danna&aida buna numele meu e daniela si as avea o intrebare pt ca sincer nu mai inteleg nimic.noua lege ce priveste concediu pt cresterea copilului adica mamele care vor ... (vezi toată discuția)