avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical platit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical platit

Cum pot fii platita in concediu medical, daca pe 11 mai expira concediul de ingrijire a copilului, motivul fiind ca nu as vrea sa trimit la plimbare suplinitoare care e pe postul meu chira cu o luna inainte de incheire a anului scolar?
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 21:10, 10 Martie 2007
poti sa ei concediu medical fie pentru tine fie pentru copilB-)
concediu medical se acorda pt incapacitate temporara de munca (pt dvs) sau pentru ingrijire copil bolnav #-o .Daca o sa aveti concediu medical veti beneficia de indemnizatie , folosindu-se ca baza de calcul salariul minim brut pe tara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2007
tana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical- concediu odihna Mihacea Vasilica Mihacea Vasilica Daca in timpul anului scolar ai, din pacate, trei luni de concediu medical, acesta afecteaza dreptul la concediu de odihna? Mai precis, numarul de zile de ... (vezi toată discuția)
Baza calcul concediu medical cauzat de accident andad andad As dori sa stiu cum se calculeaza baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical cauzat de un accident de munca, pentru un angajat care a mai avut in ... (vezi toată discuția)
Interzicerea platii orelor pentru suplinire concediu medical maria_liliana1967 maria_liliana1967 Buna ziua! Am fost informati de conducerea scolii ca, in urma controlului CF, se interzice plata cu ora profesorilor care efectueaza orele colegilor aflati in ... (vezi toată discuția)