Buna ziua.
Vreau sa divortez dar am doua credite la banca pe numele meu, pentru achizitionarea unei masini. Daca se ajunge la partaj, ce sanse am ca sa pot dovedi ca creditele sunt pentru masina si astfel sa ramana masina la mine, cu atat mai mult ca e si pe numele meu?
Multumesc.
Trebuie sa dovediti ca din banii luati cu credit de la banca ati achitat contravaloarea masinii, proba rmand sa o faceti cu inscrisurile de plata, contractul de creditare, de vanza-cumparare a masinii, martori, etc
Trebuie sa mentionez ca am luat credit de nevoi personale si in contractul de creditare nu se specifica destinatia banilor. In ceea ce priveste dovedirea cu martori, toata lumea stie ca am luat bani din banca pentru a cumpara masina, dar nu cred ca sunt in masura sa declare la tribunal si sa aiba credibilitate ca asa e, pentru ca stiu doar de la noi, verbal.
In caz ca sotia nu va fi de acord cu o intelegere amiabila privind impartirea bunurilor si se va ajunge la partaj, atunci ce sanse am ca sa ramana masina la mine si creditele sa le platesc eu in continuare?
Partaj
zero
Buna ziua,
revin cu urmatoarele nelamuriri. Am incheiat divortul in septembrie, asteptam sentinta, urmind ca apoi sa facem partajul \"amiabil\", din cite am ... (vezi toată discuția)