avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... penalitati si BO
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

penalitati si BO

daca am o datorie neincasata din noiembrie 2009 pentru care in ianuarie 2010 am acceptat BO scadent in februarie 2010 (debitorul neachitand) , in declaratia de creanta (pt dos. de falim) cum voi calcula penalitatile contractuale? din noiembrie sau de la data scadentei BO ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 13:30, 30 Aprilie 2010
cum voi calcula penalitatile contractuale?

Pai conform contractului ...... noi nu stim ce scrie acolo ??!!
de cand era scadenta factura si pana la data deschiderii procedurii de insolventa
Asa este, trebuie verificat contractul in primul rand.
Insa, ma gandesc ca penalitatile pot fi solicitate din noiembrie 2009.
In conformitate cu dispozitiile contractului veti putea calcula penalitati la debitele care a devenit exigibile, certe si lichide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intelege prin bunurile unei societati radiate? rrocambole rrocambole Conform art.176 al Legii nr.85/2014, lit.c ,,daca dupa acoperirea tuturor creantelor, inchiderea procedurii si radierea debitorului din registrele in care ... (vezi toată discuția)
Declaratie creanta si penalitati ContSters56278 ContSters56278 Am primit de la lichidator notificare privind inregistrarea cererii de creanta avand in vedere ca debitorul meu si-a cerut falim . Creanta mea este scadenta ... (vezi toată discuția)
Insolventa cliliana1 cliliana1 Ajutati-ma sa inteleg ceva va rog ... Societatea X isi anunta insolventa in luna 09.2013, si are o factura neachitata in proportie de 80% catre firma ... (vezi toată discuția)