avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... notificare executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

notificare executare silita

acum 5 ani de zile am primit un card de credit de la firma cetelem in valoare de 1700 ron. am platit timp de 3 ani cite 100 ron pe luna .din anul 2008 firma unde am lucrat a dat faliment si eu si sotul lucrind la aceeasi firma nu am mai putut datorra suma restanta la ei. acum am primit prin posta o comunicare,o notificare prealabila inceperii executarii silite spunind in aceasta ca ma de datorat suma de 2433.69 lei pe car trebuie sa ii achit pina la data de 14 mai 2010. am sunat la ei pt a le spune ca nu am de unde face rost de acesti bani momentan lucrind numai eu sotul fiind inc afara serviciu si rugindu-i sa imi stabileasca o rata lunara pe care ma angajez sa o achit eu lucrind in prezent. mi-au spus ca nu se poate si ca trebuie sa achit neaparat suma de 2433.69 ron. nu am de unde. ce pot face in acest caz?multumesc. astept raspuns .Cu stimna
Cel mai recent răspuns: auracata , utilizator 19:50, 28 Aprilie 2010
da de la cetelem iar in josul paginii este o stampila pe care scrie numele executorului si cetelem sa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru imprumut bancar starsiti starsiti In 2008 am luat un imprumut de la o banca (50.000 ron) Am achitat ratele lunar pina in 2012 cind am ramas fara servici. Am primit acum doua luni de la un ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutooor!!! executat silit desii am achitat in 2008 anticipat!! julius.jr julius.jr in dec 2004 finii mei au luat prin credit de la CETELEM, electrocasnice. au achitat la zi pina in ianuarie 2006. pentru ca au ramas someri in Romania au plecat ... (vezi toată discuția)
Credite- imposibilitate plata ContSters313331 ContSters313331 Buna ziua! Am cumparat produse electronice de la Flanco cu plata in 60 de rate lunare , am dus ratele pana la capat imediat dupa ce-am achizitionat ... (vezi toată discuția)