avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... credit neplatit - fostul sot e girant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

credit neplatit - fostul sot e girant

am un credit neplatit de cam 2 ani fostul sot fiind girant, acum dak neam despartit eu nu am fost de acord sa al platesc singura si am renuntat.In acest moment eu sunt plecata din tara si vreau sa imi fac un cont bancar .intrebarea mea este daca imi fac un cont bancar e vreo posibilitate ca banca la care am creditu neplatit sa ma depisteze si sami extraga bani din cont fara ca sa ma intrebe?;)
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 15:06, 28 Aprilie 2010
Nu se poate sa va retraga sume de bani fara nicio avertizare , fara comunicare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi este frica ca gresesc fiorelino fiorelino Am fost casatorita un an si sunt separeta de doi. in timpul cit am fost casatorita am facut un imprumut bancar, eu titular si sotu girant. Am platit la timp ... (vezi toată discuția)
Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Executare silita a firmei lu lu Am un credit pe firma de aprox 20 000 lei care mi-a marit dobanda chiar din prima luna , nu mai am posibilitatea de a-l achita , In contractul cu banca , ... (vezi toată discuția)