avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imi este frica ca gresesc
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imi este frica ca gresesc

Am fost casatorita un an si sunt separeta de doi. in timpul cit am fost casatorita am facut un imprumut bancar, eu titular si sotu girant. Am platit la timp creditul timp de un an si pe urma neam separat, eu nu am fost deacord sa platesc doar eu, el nu a fost de acord sa plateasca si el,asa ca nu am mai platit creditul timp de doi ani.intre timp eu am plecat in in strainatate si vreau sa-mi deschid un cont in banca in tara in care sunt dar imi este frica ca o sa ma depisteze si o sa imi extraga bani din cont! Este posibil?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 17:50, 28 Aprilie 2010
Cred ca gresiti in primul rand ca nu va platiti datoriile la banca. Pana la urma vi se va pune sechestru asigurator si poate si mai rau... Banca nu uita de datornicii ei si castiga intotdeauna. Procedati cum credeti, dar tot mai linistita ati fi daca ati proceda corect.Pana la urma dvs. aveti toata raspunderea pentru ca sunteti cea care ati cerut imprumutul, prin contract cu banca.Este normal sa-si urmareasca debitorii.
vor fi executate bunuri si venituri ale amandurora si comune si cele proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit - fostul sot e girant fiorelino fiorelino am un credit neplatit de cam 2 ani fostul sot fiind girant, acum dak neam despartit eu nu am fost de acord sa al platesc singura si am renuntat.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare ... Alex199018 Alex199018 Buna seara, sora mea a facut un credit la cec bank in valoare de 30000lei eu fiind girant, a platit o parte din rate iar la un moment dat nu a mai platit, in ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot plati banca in spania? marianmoga marianmoga Buna ziua Am facut un imprumut de 30.000 euro in Spania (3 ani in urma), pentru a cumpara un teren in Romania. Nu am girat cu nimic, deoarece o persoana a ... (vezi toată discuția)