avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... inscriere colegiul consilierilor juridici
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

inscriere colegiul consilierilor juridici

Am terminat Facultatea de Drept si in prezent am contract individual de munca pe 4 ore -consilier juridic. Avand CIM de 1, 2 ore, 4 ore , te poti inscrie in Colegiul Consilierilor JUridici? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 2 Mai 2010
Da, ceea ce conteaza este existenta CIM.

Bafta!
Nu conteaza norma ci faptul ca esti incadrata consilier juridic.
practician a scris:

Am terminat Facultatea de Drept si in prezent am contract individual de munca pe 4 ore -consilier juridic. Avand CIM de 1, 2 ore, 4 ore , te poti inscrie in Colegiul Consilierilor JUridici? Multumesc anticipat.

Inscrierea in Colegiul Consilierilor Juridici nu este conditionata de durata timpului de munca (norma intreaga sau timp partial).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea sustinerii examenului la inm dupa 5 ani vechime intr-o profesie juridica Cristina I. Cristina I. Buna ziua. Am urmatoarea neclaritate: daca un absolvent de drept este angajat ca si consilier juridic cu jumatate de norma insa, perioada de 5 ani vechime in ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in colegiul consilierilor juridici----obligatoriu? alicia alicia Sunt consilier juridic incadrat la o firma"X" cu contract de munca cu timp partial/2ore....pe langa job-ul asta mai am unul pe un cu totul alt domeniu cu 8 ... (vezi toată discuția)
Cate contracte de munca pot incheia concomitent? anonim anonim Lucrez la una dintre firmele unuia dintre membrii familiei, in sensul ca ma ocup de afaceri, dar nu ma duc propiu-zis la birou, desi am incheiat contract ... (vezi toată discuția)