avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Va rog ajutati-ma si pe mine cu un raspuns:(il caut si nu il gasesc:( fratele meu este in divort si are o fetita de 16 ani care are probleme de sanatate mai precis tulburari grave de atentie si concentrare.Am sa va spun pe scurt poveste.In 1990 se casatoreste din dragoste.In 1991 vine pe lume fetita lor.Vreau sa va spun ca timp de 15 ani familia lor era exemplu pozitiv pentru multe cupluri.Intr-o zi cumnata mea nu a mai venit de la serviciu acasa la sot si la copil.Si-a gasit o alta casa, cu un alt barbat.Fara nici o discutie intre ea si fratele meu, de cearta nici nu se pune problema.La insistentele fratelui si ale mamei mele a revenit in aceasi zi, dar seara spunand ca ea nu mai poate sta cu el ( fara sa-i spuna ca are pe altcineva) .Sa nu mai lungesc povestea ea a plecat iar, fratelele meu a prins-o cu acel barbat a iertat-o, au mai stat cca 1 an si a plecat iar de data asta intentand actiunea de divort. In actiunea acesteia sunt numai minciuni despre fratele meu. Ca acesta este un betiv, un om violent.........aaaa am uitat sa va spun ca ea a plecat, dar nepoata mea a ramas cu fratele meu.Dar eu stau sa ma gandesc daca fratele meu "este un betiv si un violent" cum a putut sa lase fata cu el.Cu toate acestea fratele meu nu este de acord cu divortul si spera ca nici nu i se va acorda ei deoarece ea este de vina.Si cum ea este de vina,ca reclamanta,i se va putea respinge cererea de divort?
V-am spus in mare poveste fratelui meu.Astazi 06.03.2007 a avut loc prima infatisare si fratelele meu a cerut custodie comuna pe parcursul divortului, el lucrand in doua schimburi si nu are cum sa aiba grija de fata in saptamana care lucreaza schimbul doi, iar Judecatoarea i-a sugerat fratelui meu sa-si angajeze bona, fara ca aceasta sa-i stie veniturile lunare.Va intreb si eu si va rog daca poate cineva sa-mi dea si mie un raspuns.Cand exista un divort cu un minor accesta fiind cu probleme care este rolul unui judecator? Sa incerce sa impace partile sau sa sugereze angajarea unei bone?
Cel mai recent răspuns: ne_nicku , utilizator 22:05, 7 Martie 2007
Preşedintele instanţei, primind cererea de divorţ, va da reclamantului sfaturi de împăcare şi, în cazul în care acesta stăruie în cererea sa, va fixa termen pentru judecarea cauzei.
In general, cererile de divort se admit. Cand se resping, ceva nu miroase a bine....B-)

E de-nteles frustrarea fratelui tau, dar tinand-o fortat langa el pe sotie nu rezolva nimic, dimpotriva....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort abcdc abcdc am un frate care va divorta.sotia a plecat de acasa lasan-dui fratelui meu cheile de la casa si tot odata luindu-si si hainele! intrebarea mea este: daca sunt ... (vezi toată discuția)
Despre divort si drepturi. tundyuta tundyuta Buna ziua ! As dori si eu niste sfaturi pt fratele meu , care a intentat divort. Motivele sunt multe, dar pe scurt va spun cum stau lucrurile. Draga lui sotie ... (vezi toată discuția)
Strategie.fuga sotiei cu fetita. ALEX1111 ALEX1111 acuma o lun m-am trezit cu fratele la sotia mea cu politia la poarta dupa ce a sunat la112 si a venit cu politia locala sa ea fetita sa plece fara sa se ... (vezi toată discuția)