Buna ziua, sunt angajata de cateva luni la o firma care doreste sa deschida un nou punct de lucru (craiova- magazin textile). Sunt foarte ingrijorata de faptul ca suntem pe punctul de a semna contractul de inchiriere care-si va produce efecte incepand cu data de 15mai si inca nu stiu toate formalitatile ce trebuiesc indeplinite pentru a putea incepe activitatea care se doreste. Voi deschide un nou punct de lucru la Registrul comertului, dar am inteles ca sunt multe altele care se fac acolo, pe plan local, la autoritatile locale. Daca cineva are aceste cunostinte, despre documentele ce trebuie sa le am si unde sa le depun pana la momentul in care se poate incepe activitate, rog respectuos sa ma ajute. Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Cu documentele emise de ORC, va adresati si Administratiei financiare in raza teritoriala a careia functioneaza noul punct de lucru (mentiunea, certificatul constatator, certificatul de inregistrare al societatii, dovada sediului secundar, declaratia 060)
In cazul in care veti avea mai mult de 5 angajati la punctul de lucru, veti solicita eliberarea unui CUI.
M-am mai consultat si cu alte persoane si mi-au spus ca este mult mai complicat si este multa alergatura decat se crede, pentru ca pe langa aceste demersuri pe care le-ati mentionat si dumneavoastra mai sunt si autorizatiile de la pompieri, sanepid, etc. pentru care trebuie depusa cate o documentatie.
Va multumesc mult, daca mai stiti si altceva despre aceste autorizatii astept un raspuns.
Avize functionare
manusa
Buna ziua,
urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE.
Va intreb:
1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)