avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chitanta in original emisa catre mine nu coincide cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chitanta in original emisa catre mine nu coincide cu cea rosie (copia) care este in contabilitate la furnizor

AM CUMPARAT MARFA DE LA O ANUMITA SOCIETATE. AGENTUL A EMIS CHITANTA CU ANUMITE SUME. IN COPIA LOR DIN CONTBILITATE APAR ( PE ACELEASI NR DE CHITANTE) ALTE FIRME CU ALTE SUME MULT MAI MICI.
FIRMA LA CARE SUNT ADMINISTRATOR A FOST DATA IN JUDECATA PTR NEPLATA. IN CITATIA CARE AM PRIMITO LA SEDIU IMI APAR NISTE COPII DE LA ANUMITE FACTURI EMISE CATRE FIRMA MEA , CARE EU HABAR N-AM DE ELE ( NU SUNT STAMPILATE/SEMNATE). CE-I DE FACUT???
X-(
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 16:36, 28 Aprilie 2010
Faceti plangere penala pentru fals si uz de fals impotriva firmei care v-a dat in judectata.
Contactati un avocat ori consilier juridic care sa va asiste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata nedatorata sau.....? iacobcristian iacobcristian Buna ziua am platit suma de 25.000 E+TVA unei firme pe baza unei facturi proforme emisa de alta firma.Este vorba de plata unui avans ptr. un apt.pe care ... (vezi toată discuția)
Probleme facturi fiscale hybrid13 hybrid13 buna. as avea si eu nevoie de cateva sfaturi/pareri privind urmatoarea problema.(probleme). Lucrez ca agent de vanzari la o firma de distributie tigari care ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cumparat masina emil51 emil51 Pe 9 Mai 2008 am cumparat o masina de la un tip din Ploiesti, cu care am facut un act de vanzare-cumparare la o dactilografie de langa ... (vezi toată discuția)