Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva informatii.
Astazi am fost instiintata ca voi primi preaviz 20 de zile, pentru a intra in somaj.
Societatea la care lucrez poate face acest lucru?
Nu inchide firma, doar suspenda activitatea.Cred ca art 65.1 din cate am inteles.
Ce ar trebui sa stiu, are dreptul sa faca acest lucru, cu concediul de odihna neluat cum se procedeaza, imi afecteaza decizia de a ramane insarcinata(ma refer voi putea beneficia de indemnizatia maternala daca luna aceasta raman insarcinata?
Are tot dreptul sa trimita instiintari de preaviz pentru reducerea activitatii ..la expirarea termenului de preaviz, c.i.m. va inceta in baza art.65 alin.1 C.mun. ceea ce va da dreptul de a beneficia de somaj numai daca indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare (minim 12 luni in ultimele 24 de luni datei premergatoare depunerii cererii).
Perioada de somaj se va lua in calcul la stabilirea celor 12 luni prevazute de art.1 alin.1 din OUG nr.148/2005 in cazul indemnizatiei pentru CIC.
Nelamurire
C.Geta
asadar,in ambele situatii eu trebuie sa am cotizatie minim un an in ultimele 12 luni si,el este obligat sa imi incheie contractul de munca cu articolul 65.1-cu ... (vezi toată discuția)