avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... calcul cote intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

calcul cote intretinere

buna ziua.am o intrebare:cum se calculeaza cotele de intretinere pt apartamentele care nu au apometre intr-un bloc cu apometre?Va rog sa faceti referire la un articol de lege.multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:37, 29 Aprilie 2010
eu stiam de 9 mc apa rece/persoana si 3,5 mc apa calda /persoana.as vrea sa-mi spuneti la ce norma faceti referire sa o pot citi si eu si sa-mi actualizez cunostintele
Exact in ce am scris mai sus. Gasiti o multime de documentatie necesara unei asociatii de proprietari in primul topic Documentatie specifica asociatiilor de proprietari. Acolo gasiti si link-ul catre materialul citat mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum apa pausal Anca07 Anca07 S-a hotarat in adun.generala sa se verifice contoarele de apa individuale montate acum 5 ani. Sunt 12 proprietari care nu vor sa le verifice si nici sa le ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de proprietari omideo20 omideo20 Buna seara.Am o problema cu administratorul unde locuieste tatal meu.Din 2007 pana anul acesta in primavara tatal meu nu a dus indexul de la apometre in ... (vezi toată discuția)
Impartire diferente consum apa andrei_70 andrei_70 Cum este legal sa se procedeze in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim diferentele de ... (vezi toată discuția)