avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj

As dori sa va intreb daca se poate contesta actul de partaj,ca o urare a subevaluarii apartamentului la suma de 40000 de euro,iar eu am fost de acord sa semnez actul de partaj pentru suma de 10000 de euro. Valoarea apartamentului cu tot cu bunuri este cu mult mai mare decat cea declarata. Am fost casatoriti 15 ani,am avut bunuri dobandite impreuna din care nu am luat nimic. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: costysv , utilizator 17:13, 29 Aprilie 2010
Daca hotararea de partaj nu e definitiva o puteti ataca cu apel sau recurs.
Ce sa intelegem prin "am semnat pentru 10.000 euro? A fost o tranzactie? Ar trebui sa ne oferiti mai multe detalii.
Actul de partaj a fost redactat si semnat de comun acord la un birou notarial,nu printr-o hotarare judecatoreasca. Va rog sa imi spuneti,in situatia de fata,daca se poate ataca acest act. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj pilgrim pilgrim Va rog sa ma ajutati intr-o problema de partaj (daca se poate numi asa). Am stat cu cineva 7,5 ani in concubinaj. Locuiam in apartamentul meu, achizitionat ... (vezi toată discuția)
Partaj obligatoriu ? adonisalexandru adonisalexandru Am avut un apartament dobandit in urma unei mosteniri pe care l-am vandut si am cumparat (in timpul casatoriei) pt. fosta sotie si copil un ap. si pt mine o ... (vezi toată discuția)
Ajutor in divort mig2005 mig2005 Sunt casatorita de 3 ani, iar sotul meu vrea sa deschida divort. El a discutat cu un avocat, eu nu de aceea va cer ajutorul. Stam intr-un apartament cumparat ... (vezi toată discuția)