avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sediu firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sediu firma

imi pot face un sediu de firma la domiciliu si ce conditii trebuiesc indeplinite ?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:46, 29 Aprilie 2010
aveti posibilitatea declararii sediului firmei in locuinta proprietate personala. actul juridic este contractul de comodat. daca locuiti la bloc aveti nevoie de avizul vecinilor si a asociatiei de proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social... someonedan someonedan Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat adno adno buna ziua !pentru a infiinta o firma - domeniul salon de coafura-frizerie ,nu detin spatiul ,urmeaza sa inchiriez un spatiu: pot incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Sediu social in boxa Andrei_Micu Andrei_Micu Buna ziua. Este posibila inregistrarea sediului social in boxa aflata in subsolul unui bloc de locuinte avand in vedere ca exista act de vanzare cumparare si ... (vezi toată discuția)