avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lider sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lider sindicat

1.Pot ca director sa dau afara liderul de sindicat,in urma referatelor intocmite de seful lui ,ca nu-si indeplineste in mod repetat sarcinile din fisa postului?
2.Societatea nu are posibilitati financiare de sustinere a plecarilor la sedinte,adunari,conferinte samd ale lideruluide sindicat.Cum poate legal sa nu accepte plata?
Cele 3 zile se pot compensa cu timp liber?....pot fi considerate munca suplimentara?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere in sindicat - abuziva bcfbmv bcfbmv Buna Ziua, Eu nu sunt in sindicatul societatii de 4 ani (m-am retras voit). La fel ca mine mai sunt inca vreo 30 persoane. Azi am primit fluturasul de ... (vezi toată discuția)
Plata muncii suplimenatare pentru... liderul de sindicat arhontele arhontele Legea sindicatelor la art. 35: Membrii alesi în organele de conducere ale organizatiilor sindicale, care lucrează nemijlocit în unitate în calitate de ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm la nivel de unitate nasale nasale Daca la nivelul aceleasi unitati, s-au constituit doua sindicate reprezentative, patronul este obligat sa negocieze semnarea CCM in acelasi timp cu amandoua ... (vezi toată discuția)