avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poate banca sa ia apartamentul parintilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poate banca sa ia apartamentul parintilor

buna ziua! in urma cu 2 ani am luat un credit de nevoi personale. ratele platite la timp si a venit criza am ramas fara job. problema mea este ca desi apartamentul este al parintilor ei imi spun ca eu sunt trecut coproprietar avand domicilui acolo. creditul este fara garantii sau girantii si este de valoare relativ mica 16.000 ron. exista vreun risc ca in cazul rezilierii contractului cu banca parintii mei sa aiba vreo problema?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 13:52, 29 Aprilie 2010
Cine sunt ¿ei care va spun ca sunteti coproprietar? parintii? atunci e posibil, dar doar daca sunteti trecut in contractul de vanzare-cumparare, nu are legartura domiciliul cu proprietatea.
Ar trebui sa aiba o hotarare judecatoreasca investita cu formula executorie, deci definitiva si irevocabila, iar imobilul sa fie scos la licitatie pentru ca banca sa ia din valoarea de achizitie suma care ii revine.
Dar pana la obtinerea unei hotarari judecatoresti, mai e cale lunga. Incercati sa platiti din rate, altfel se vor adauga si penalitati.
nu sunteti coproprietar doar daca aveti domiciliu acolo. executat silit veti fi numai dvs. raspundeti cu venituri, bunuri prezente sau viitoare, inca o data, numai ale dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor gigi19 gigi19 Salut, In conditiile in care devin codebitor intr-un imprumut bancar fie imobiliar fie de nevoi personale, in ce situatie pot fi scos din acest ... (vezi toată discuția)
Nu am proprietati,bunuri s.a.m.d annaraluca annaraluca Buna ziua, In luna Decembrie anul trecut,am luat un credit de nevoi persoanale in valoare de 36000 ron pe o perioada de 5 ani.Acum o luna am ramas fara job,eu ... (vezi toată discuția)
Recuperari credite ginailinca ginailinca Buna ziua!am avut un credit la BCR dupa 3 ani am ajuns in imposibilitatea de a mai plati cateva rate si am ajuns fara sa stiu la o societate de recuperari ... (vezi toată discuția)