avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces civil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces civil

se poate face stramutarea procesului si recurs daca procesul a fost castigat de cealalta parte ?cu motivul ca cealalta parte are o avocata care are pe mama ei
judecator ?procesul este unul civil si persoana care a castigat a fost vanzatoare la un magazin de al meu si ea a plecat si vrea pagube morale pentru ca zice ca am batut-o dar nu are certificat medico legal si tot felu de inventii neadevarate si nici nu avea martori decat pe o vecina care nu ma cunostea si care batea campii la proces! este posibil sa castige femeia asta doar ca avocata ei are pe mama ei judecator?spuneti-mi va rog ce pot face intr-o asemenea situatie?
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 13:35, 29 Aprilie 2010
Cel mai bine este sa ... va luati un avocat.
Se poate face cerere de stramutare, se poate face recurs, se poate face ce vreti dvs.... dar cu ajutor specializat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala costinpop costinpop In 7 oct 2010 sotia mea a introdus cerere de divort si a plecat de acasa la sora ei in lipsa mea, a luat si copilul minor – 3 ani - iar dupa 11 zile a ... (vezi toată discuția)
Respins recurs cercetasa cercetasa loviri si alte violente respins recurs la tribunal -recurs nefondat. ce mai pot face -recurent inculpat va rog un sfat (vezi toată discuția)
Se poate muta procesul in alt judet? cristina_71 cristina_71 Buna seara. Sotul meu a fost atacat si batut grav de doi indivizi, care sunt au rude in politia locala. Sunt favorizati de autoritatile locale. In ce conditii ... (vezi toată discuția)