avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SC autorizata ca si Agent de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SC autorizata ca si Agent de munca temporara

Lucrez in prezent la un grup de firme, si am contract pe per. nedet. Se vrea ca una dintre firme, sa se autorizeze la ITM ca Agent de munca temporara, si toate ctr- le de munca existente, sa se incheie cu Ag de munca temp. Adik, sa inteleg ca noile contracte o sa fie incheiate pe perioada determinata, nu?Si la sf per det. o sa se incheie altele tot pe per det....:(....si nu o sa mai am ctr pe per. nedet......niciodata.....doar daca imi schimb locul de munca.........Multumesc.....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:37, 29 Aprilie 2010
Munca prin agent de muncă temporară, denumită în continuare muncă temporară, este munca prestată de un salariat temporar care, din dispoziţia agentului de muncă temporară, prestează munca în favoarea unui utilizator.
Durata misiunii de munca temporară nu poate depăşi perioada de 18 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plasare personal Greenyvy Greenyvy Am intalnit recent un caz care m-a bulversat si as dori sa ma ajutati sa inteleg situatia mai bine, eventual sa vad aspectul juridic din spatele ... (vezi toată discuția)
???contract de munca temporara??? slyd slyd Va rog sa ma ajutati cu o informatie. As vrea sa stiu daca o agentie de munca temporara poate contracta personal de la o societate comeriala. Pentru a ma face ... (vezi toată discuția)
Contract perioada nedeterminata RuxandraLarisa RuxandraLarisa Art. 95. [contractul de munca temporara multi-misiune] (1) Contractul de munca temporara se poate incheia si pentru mai multe misiuni, cu respectarea ... (vezi toată discuția)