avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... societate de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

societate de asigurari

Buna ziua. am si eu o speta pentru voi.O societate de asigurare a respins dosarul de acordare daune pe motiv ca din p.v. de constatare al accidentului rutier nu reiese ca ar fi vinovat clientul lor. TOTUSI in p.v. intocmit de politist scrie clar ca accidentul s-a produs din vina clientului lor. Le-am facut si o contestatie in scris pe tema asta dar nu am primit nici un raspuns.
Intrebarea mea este ce actiune pot face impotriva societatii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bissy_ralu , utilizator 15:09, 2 August 2010
O actiune in pretentii intemeiate pe raspunderea delictuala a celui vinovat (998 si urm C.civ.) in care veti chema in judecata (in garantie) si societatea de asigurari a acestuia.
Succes!
PV al politiei nu poate fi contestat de asigurator ci doar de una din partile implicate in eveniment. Incercati o discutie cu asiguratorul si vedeti care este motivatia lui. Pe baza acestei discutiI veti sti cum sa abordati pe mai departe subiectul. Asiguratorul trebuie oricum sa va deschida dosar de dauna si apoi sa va dea un raspuns motivat la problema dv. Va urez succes!
pentru actiunea in pretentii trebuie sa prezint o estimare a costului reparatiilor masinii ?(în speta bara spate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciat fara rca alyas24 alyas24 revin la problema meaȘ nu am avut asigurare, am fost lovita de o alta masina.mergem la asigurator facem formele pt dosarul de dauna, care se dischide dupa ... (vezi toată discuția)
Executare sau prejudiciu Maricica Palancianu Maricica Palancianu Stimati colegi, Ma confrunt cu o situatie complicata si va rog sa ma ajutati cu opiniile voastre cu privire la situatia data: Prin sentinta data de JS 1 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier stoian felicia stoian felicia am fost implicat intr-un accident rutier. eram in localitate , am avut viteza redusa si am fost lovit de o alta masina ce iesea de pe o straduta laterala ... (vezi toată discuția)