avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cheltuieli de judecata - ordonanta de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cheltuieli de judecata - ordonanta de plata

Sugestii, va rog, in urmatoarea speta:
S-a promovat o cerere de emitere a ordonanatei de plata prin care s-a solicitat judecarea si in lipsa. Mentionez ca la niciunul din termene reclamanta nu s-a prezentat, parata prin avocat depune intampinare, concluzii scrise si solicita si cheltuieli de judecata! Prin sentinta instanta respinge cererea de emitere a ordonantei si obliga reclamanta la plata cheltuielilor de judecata solicitate de parata (cateva sute de milioane in leii vechi, aproape cat debitul pretins). Ce imi recomandati pentru reducerea cuantumului onorariului?
Cel mai recent răspuns: Mihaiela Dragomir , Avocat 18:06, 29 Aprilie 2010
nu poate fi redus ,trebuie platit asa cum a dispus instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile dobandite inaintea casatoriei Natasa_Nicoleta Natasa_Nicoleta Buna ziua! Re feritor la acest subiect, am o intrebare: Am cumparat un apartament pe numele meu cu 4 ani inaintea casatoriei si mai am de platit inca 20 de ... (vezi toată discuția)
Reducere cheltuieli de judecata. gigibbt gigibbt Cu respect. Am pierdut un proces cu o primarie , pe motiv de tardivitate si nerespectare termen plangere prealabila. Pot cere reducerea cheltuielilor de la ... (vezi toată discuția)
Instanta ADELA STROE ADELA STROE Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)