avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cand este prima infatisare?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cand este prima infatisare?

am depus actele pentru divort acum 1 luna si jumatate dar nu am primit pana acum nici o citatie.mentionez ca am doi copii minori in varsta de 10 si respectiv 13 ani.Am avut o vizita la domiciliu de la autoritatea tutelara acum 1 luna.Deci,intrebarea mea este cand voi primi citatie pentru prima infatisare?? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: jeny petrov , utilizator 01:41, 2 Mai 2010
26.10.2010 este primul termen de judecata. Divortul nu se va termina la primul termen in cazul dv.
In situatia in care sotul nu contribuie la intretinerea minorilor, puteti depune o cerere de ordonanta presedintiala in acest sens care se va solutiona de urgenta si este executorie. ;)
Cererea se numesta de peschimbare de termen, dar si daca va da pana in vacanta tot nu se termina la primul termen.
cel mai bineeste sa promovati si o ordonanta presedentiala care se judeca si pe vara.
va multumesc :thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire riky_riky riky_riky Buna ziua. am si eu o intrebare si poate ma si ajutati cu un sfat. Sunt in divort cu sotia si este un minor la mijloc.... urmatorul termen de judecata este ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen de judecata York York Pe data de 23 aprilie am depus la Judecatorie cererea de divort prin acordul partilor. Deoarece termenul de judecata ce ne-a fost alocat este foarte indepartat ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor - repunere pe rol a actiunii de divort Florentina M Florentina M Buna ziua , numele meu este Florentina. Am nevoie de un ajutor din partea dv`tra - nevand posibilitatea - resursele necesare- pt a-mi angaja un avocat care sa ... (vezi toată discuția)