1. Orice afirmatie face adversarul, da-i replica zambind cu un aer de superioritate: "Asta e doar parerea d-nei/d-lui avocat";
2. Repeta tot ce spune el dar ca pe o intrebare. Ia-ti un aer misterios atunci cand faci asta.
3. Cere colegei/colegului un pix imprumut si daca e ceva mai de valoare baga-l in gura si molfaie-l, ori baga-l in ureche si apoi admira ceara adunata pe el. Figura pe care o sa o faca atunci cand te faci ca-l innapoiezi iar ea/el zic: "Pastreaza-l" merita un tablou.
4. Timbreaza numai cu timbre de 15 bani pe care le extragi in timpul sedintei de judecata de prin toate buzunarele si le pui in fata judecatorului pe parca l-ai plati sa stea cuminte.
5. Incheie-ti fiecare afirmatie cu cuvintele: "potrivit legilor in vigoare".
6. Depune toate actele intr-un singur exemplar iar daca judecatorul le primeste asa iar colega/colegul protesteaza cumva spune-i acestuia, de la obraz, ca daca vrea copii si nu stie cum sa le procure (zambeste superior cand spui asta) poate sa mearga la dosar sa-si faca.
7. Insista ca lucruri cu totul absurde sunt cat se poate de reale. Ex: Punctul 10 al art. 304 C.p.c nu e abrogat ci e o greseala de tipar in codul colegei/colegului.
8. Sa nu te sfiesti sa faci intotdeauna referiri la cate o speta a ICCJ chiar daca nu exista nici o legatura cu cauza pentru care pledezi. Inventarea jurisprudentei favorabile tie o sa-i scoata din pepeni pe colegi si judecatori.
Cred ca aici deja se platesc niste polite...si nu cred ca asta era intentia initiatorului acestui topic atat de interesant tocmai prin ideea "de idee", nu prin exprimari absconse...... pe care nu oricine le pricepe. Topicul nu mai are savoarea de la inceput, ba dimpotriva......
Adica, "cum sa-ti scoti semenii din sarite" trebuie sa fie o colectie de idei clare si pricepute de tot "utilizatorul". Iar daca au si o doza oarecare de umor, cu atat mai bine.
@elga50
:bow: desigur ca se platesc polite ...
Cum sa (ne mai) scoatem semenii din sarite era destinat descrierii acestor metode. Asadar:
1. La cafenea, la un chef sau in alta parte unde e galagie si se discuta aprins, un prieten/coleg/etc vrea sa se impuna in discutie repetand "Bai, ascultati la mine! Sa va zic io ceva ..." sau retoricul "Stiti ce vreau eu sa va zic?" ori ceva asemanator si nu stiti cum sa-l faceti sa-si iasa din pepeni? E simplu. Strigati mai tare decat el "Liniste, mai! Li-nis-teeeee! Ascultati-l pe (aici puneti numele lui) si in timp ce colegul/prietenul/etc-ul va priveste recunoscator ziceti: "(aici puneti numele lui) vrea sa ne anunte ca e gay/lesbiana. Daca chiar e gay/lesbiana puteti zice ca vrea sa anunte ca e hetero/bisexual, insulta e la fel de mare in oricare din ipoteze :(( 2. Cineva va arata pozele cu copilul/copiii lui.
a) varianta slaba - il/o felicitati sustinand ca seamana perfect numai cu partenerul lui "de parca l-ar/i-ar fi facut fara tine".
b) Varinata semi-tare - va prefaceti mirat si va intrebati cu voce tare cu cine seamana copiii pentru ca nu aduc nici cu el/ea, nici cu sotia/sotul ei/lui.
c) varianta tarisoara - women only - vaaaai, ce copiii dragalasi! sotul tau s-a impacat cu ideea? Daca pare sa nu inteleaga ziceti si "Ii iubeste si el de parca ar fi ai lui, nu-i asa?"
d) varianta tare, tareeee - only for men - "Bine ca te-a inselat nevasta, altfel puteau sa semene cu tine" - apoi o luati la fuga ... sfatul meu :tooth:
Nu sunt misogin dar am sa scot din sarite multa lume!!:tomato:
Un bărbat analizează articolul nehotărât din limba română...
"Stau şi mă gândesc: oare e întâmplător faptul că tot ce denumeşte ceva care te enervează, te pune în pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi, tot ce ne alină, ne bucură şi ne mai dă un ţel în viaţă este de natură MASCULINA?"
Voi, femeile, sunteţi O ploaie, O zăpadă, O grindină, O furtună..
Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis.
Stau şi mă uit, chiar nu aveţi noroc: O bucătărie, O veselă, O mătură, O caldură,
O mizerie.
Noi suntem UN repaus liniştit într-UN fotoliu confortabil, citind destinşi UN ziar şi ascultând UN jurnal, asta dacă nu veniţi voi să
semănaţi O discordie sau să ne faceţi O şicană.
Voi, femeile, vă daţi mari că aveţi O telecomandă, dar priviţi la UN televizor, unde noi alegem UN post care îl dorim.
În trecut, pentru a face calcule aveaţi O numărătoare prăpădită, acum bărbaţii au inventat UN calculator.
Si ceea ce vă defineşte, sexul, tot UN sex se spune şi niciodată O sex.
Când vă simţiţi bine, trăiţi, nu-i aşa, UN orgasm, iar dacă o daţi în bară vă alegeţi cu O frustrare.
Voi puteţi avea O carte de credit, dar aceasta nu înseamnă nimic fara UN cont.
Ce poate provoca O problemă care se poate transforma într-O catastrofă?
O eroare de pilotaj, O pană de benzină, O proastă vizibilitate, O întrerupere de curent.
Voi pentru a ne înrobi doriţi O căsătorie, dar există şi eliberarea, care este UN divorţ.
Este limpede că limba română a fost inventată de UN bărbat, care nu v-a avut deloc la suflet!!!!”
Postez acest mesaj destinat tuturor femeilor care cred că au suficient umor încât să nu facă o criză de nervi când îl vor citi, şi bărbaţilor care sunt suficient de cerebrali ca să nu şi-o ia în cap. :fight:
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)