avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cum sa ne scoatem semenii din sarite
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cum sa ne scoatem semenii din sarite

1. Orice afirmatie face adversarul, da-i replica zambind cu un aer de superioritate: "Asta e doar parerea d-nei/d-lui avocat";
2. Repeta tot ce spune el dar ca pe o intrebare. Ia-ti un aer misterios atunci cand faci asta.
3. Cere colegei/colegului un pix imprumut si daca e ceva mai de valoare baga-l in gura si molfaie-l, ori baga-l in ureche si apoi admira ceara adunata pe el. Figura pe care o sa o faca atunci cand te faci ca-l innapoiezi iar ea/el zic: "Pastreaza-l" merita un tablou.
4. Timbreaza numai cu timbre de 15 bani pe care le extragi in timpul sedintei de judecata de prin toate buzunarele si le pui in fata judecatorului pe parca l-ai plati sa stea cuminte.
5. Incheie-ti fiecare afirmatie cu cuvintele: "potrivit legilor in vigoare".
6. Depune toate actele intr-un singur exemplar iar daca judecatorul le primeste asa iar colega/colegul protesteaza cumva spune-i acestuia, de la obraz, ca daca vrea copii si nu stie cum sa le procure (zambeste superior cand spui asta) poate sa mearga la dosar sa-si faca.
7. Insista ca lucruri cu totul absurde sunt cat se poate de reale. Ex: Punctul 10 al art. 304 C.p.c nu e abrogat ci e o greseala de tipar in codul colegei/colegului.
8. Sa nu te sfiesti sa faci intotdeauna referiri la cate o speta a ICCJ chiar daca nu exista nici o legatura cu cauza pentru care pledezi. Inventarea jurisprudentei favorabile tie o sa-i scoata din pepeni pe colegi si judecatori.

Ultima modificare: Vineri, 12 Noiembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:37, 10 Octombrie 2011
Sa ma bag si eu putin in seama si pe aici.
Ce ma scoate pe mine din sarite acum: sa primesc pe mesaj privat niste spete kilometrice , dintre care aproape nu lipseste niciodata subiectul ,,executare silita", daca nu cumva sunt numai in legatura cu executarea silita.Mesajele incep mai mereu cu formula,,am observat ca sunteti o profesionista :giggle: si as avea si eu urmatoarea speta".Asta cu adevarat ma enerveaza fiindca subiectul ma plictiseste.:belay:
Apoi, as vrea sa mai zic si ce nu ma scoate din sarite, dar sigur pe unii ii scoate: chiar faptul ca nu imi mai ies din sarite...:strong:
Week-end placut :bow:
Ultima modificare: Vineri, 18 Martie 2011
ContSters181996, utilizator
Ce mai fac unii in incercarea de a-si scoate semenii din sarite:

1. Scriu si scriu si scriu…, aproape indiferent unde, despre propria persoana, despre cate calitati au si, adesea, se contrazic in aceeasi fraza sau paragraf.
2. Iti blocheaza accesul, iti trimit mesaje private si te acuza ca nu vrei sa comunici cu ei.
3. Te injura si te acuza ca “nu suporti adevarul” si ca “ai ceva cu ei” cand “iti permiti” sa le scrii ca au incalcat regulamentul de postare, regulament pe care s-au angajat sa il respecte in momentul cand s-au inregistrat.
N-ai decat sa ii blochezi si tu pe mp. :strambatura::bully:
elga50, :)
Ar fi simplu sa-i blochez, dar atunci s-ar ”labarta” in forum... sau prin ”intermediul” status-ului.
Jalnic, dar adevarat.

Revenind...
Cum isi mai scot unii semenii din sarite?
Trunchind adevarul... Profitand de faptul ca multi citesc si putini pricep contextul...
Cum mai incearca unii sa-si scoata semenii din sarite? Incercand sa -si verse veninul intr-o ,,epigrama"( printre alte tipuri de actiuni veninoase) , dominati fiind de obsesia lor( invechita deja) , ca sunt perfectiunea intruchipata ( in comparatie cu majoritatea ) si ca detinerea unei functii] ii face foarte importanti.Incearca totul sa ,,alunge" de pe forum persoanele despre care cred ei ca ii pune in umbra,(pe care ceilalti le apreciaza ) dar pe care ei nu le mai au la ,,suflet" .
Cata risipa de energie!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Mai 2011
ContSters181996, utilizator

Alte discuții în legătură

Amenintare prin sms andreiionel andreiionel am primit de la o femeie urmatorul mesaj cum ca sotia mea cu care sunt in divort urmeaza sa fie cu un prieten al barbatului ei. Am replicat ... (vezi toată discuția)
Anunturi pe mail in plus... Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi Faceti ceva sa nu ma mai anunte pe mail la mesajele scrise de mine! Daca raspund pe un topic dupa 5 min. ma anunta ca cica e mesaj nou pe topicul respectiv si ... (vezi toată discuția)
Cuvinte si expresii ContSters181996 ContSters181996 M-am intrebat adesea ce anume ne determina sa folosim cuvintele pe care le folosim si expresiile pe care le folosim ( si care uneori ne definesc).Fara a lua in ... (vezi toată discuția)