avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... draft contract prestari servicii engleza
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

draft contract prestari servicii engleza

Buna ziua,

Are cineva un model de astfel de contract, mentionat in titlu ?Va rog sa ma ajutati, e urgenta. Sper k nu mai sunt isteti care imi recomanda motorul de cautare Google, ca acest lucru il stie si un copil. As dori un model mai elaborat, totusi, pentru un contract de prestari servicii la nivel european.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 14:46, 30 Aprilie 2010
Modelele Fidic le-ati incercat? Eu sunt un "istet" care sugereaza sa contactati un specialist, care, contra unei sume, sa va elaboreze contractul. Altminteri, "la gratis", gasiti isteti de genul celalalt, cu Google. Unele chestii se mai si platesc :-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model partaj voluntar jovana jovana buna ziua, ma ajuta cineva urgent, va rog, cu un [b]model de partaj voluntar[/b] incheiat intre frati pt bunurile dobandite in urma unei mosteniri?? va ... (vezi toată discuția)
Colaborare fotograf-salon infrumusetare ataela1 ataela1 Am un PFA -Fotograf .Doresc sa colaborez cu un alt PFA care este un salon de infrumusetar. Colaborare ,in sensul ca eu ca fotograf trimit viitoarele mirese la ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pentru consilierul personal al primarului dorela dorela Buna seara, Poate cineva sa ma indrume cum as putea sa intocmesc fisa postului ptr consilierul prsonal al primarului? Am cauta pe net dar nu prea gasesc ... (vezi toată discuția)