avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu societatea de la parterul blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu societatea de la parterul blocului

Buna ziua,
As dori sa știu cui as putea sa ma mai adresez pentru a sesiza faptul ca unitatea de la parterul blocului și-a instalat aparate de aer condiționat pe peretele si respectiv pe terasa blocului fără acordul nimănui?!?Exista vreo lege sa interzică asta?Bâzâitul acestor aparate ma deranjează într-un mod brutal (dacă pui capul pe perna simți vibrațiile și auzi bâzâitul motorului).
De asemenea a construit o cocioabă unde și a depozitat aparate frigorifice și furtunul prin care se evapora mirosurile de la "bucătărie" Mirosuri ce ajung la fereastra mea (eu stau la etajul 1)? Cu reprezentantul asociației nu prea am ce face ca nu se pricepe,spune el.El m-a asigurat ca doar este alături de mine.

Cel mai recent răspuns: kandy , utilizator 11:10, 30 Aprilie 2010
in instanta il puteti actiona personal..la disciplina in constructii si la protectia mediului..aveti posibilitatea sa i cereti daune pentru deranjul cauzat
Mulțumesc pentru răspunsul prompt!

Exista vreo formulare "profesionala"anume pentru astfel de sesizări?? Sau doar expun prin cuvinte simple (fara citate din articole sau Legi) situația în care ma aflu?

Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
kandy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare hota julien_slbz julien_slbz Un vecin ( daca poate fi numit astfel ) de la un etaj inferior a introdus pe ghena comuna evacuarea de la hota...evident, toate mirosurile le suporta zilnic ... (vezi toată discuția)
Miros de mancare de la vecini sanda_ln sanda_ln Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat? Anul trecut vecinul meu si-a supraetajat casa. Hota de la bucataria lui de la parter este pe peretele dinpre mine. ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie balcon - modalitati de contestare andreea.a andreea.a Locuiesc la etajul I al unui bloc. Individul de la parter si-a construit, in urma cu aproximativ 15 ani, un balcon de-a lungul intregii bucatarii si ... (vezi toată discuția)