Buna ziua,
As dori sa știu cui as putea sa ma mai adresez pentru a sesiza faptul ca unitatea de la parterul blocului și-a instalat aparate de aer condiționat pe peretele si respectiv pe terasa blocului fără acordul nimănui?!?Exista vreo lege sa interzică asta?Bâzâitul acestor aparate ma deranjează într-un mod brutal (dacă pui capul pe perna simți vibrațiile și auzi bâzâitul motorului).
De asemenea a construit o cocioabă unde și a depozitat aparate frigorifice și furtunul prin care se evapora mirosurile de la "bucătărie" Mirosuri ce ajung la fereastra mea (eu stau la etajul 1)? Cu reprezentantul asociației nu prea am ce face ca nu se pricepe,spune el.El m-a asigurat ca doar este alături de mine.
in instanta il puteti actiona personal..la disciplina in constructii si la protectia mediului..aveti posibilitatea sa i cereti daune pentru deranjul cauzat
Exista vreo formulare "profesionala"anume pentru astfel de sesizări?? Sau doar expun prin cuvinte simple (fara citate din articole sau Legi) situația în care ma aflu?
Evacuare hota
julien_slbz
Un vecin ( daca poate fi numit astfel ) de la un etaj inferior a introdus pe ghena comuna evacuarea de la hota...evident, toate mirosurile le suporta zilnic ... (vezi toată discuția)