buna ziua revin cu faptele comise de un prieten a sustras din incasari o suma destul de mare nu are de unde sa restituie el recunoaste fapta si s-a si autodenuntiat firma vrea sa depuna plingere la politie cit poate dura ancheta daca el recunoaste tot? dar procesul ? cum poate firma recupera dauna trebuie sa deschida un alt proces .daca el va executa pedeapsa cu inchisoare dupa ce se elibereaza si va lucra poate sa retina tot salariu sau numai o parte
Pietenul dvs. trebuie sa se adreseze unui avocat care, cu siguranta il va ajuta si ii va spue in principiu, ce are de facut, poate aproxima cat vor dura cercetatile, urmarirea, sau procesul. . Faptul ca recunoaste fapta, este un lucru bun si se va tine seama de acest aspect.
Delapidare
aledical
Caz mai dificil , am un caz persoana a lucrat la o firma 10 ani a sustras o suma destul de mare , el l-a informat pe director de faptele sale dar el a crezut ... (vezi toată discuția)
Ajutor
aledical
buna ziua revin cu un caz ;prietenul meu a lucrat la o firma de distributie si a sustras treptat o suma destul de mare de banii acum firma sa hotarit sa depuna ... (vezi toată discuția)
Delapidare
aledical
Buna seara am savirsit in perioada 2006-2009 o delapidare pe care am recunoscut o in 2010 deci m-am autodenuntiat firma a depus plingere penala am fost chemat ... (vezi toată discuția)