avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare

Caz mai dificil , am un caz persoana a lucrat la o firma 10 ani a sustras o suma destul de mare , el l-a informat pe director de faptele sale dar el a crezut ca va putea repune banii sustras dar la inceputul anului s-a aflat de faptele sale , a fost dat afara din acel moment iar el a cerut sa fie reprimit la lucru deoarece nu are bunuri si vrea sa restituie bani sustras de el , dar a fost refuzat . El nu a putut s-a se reangajeze pentru ca, nu i s-a reziliat contractul de munca nici acum fiind obligat sa traiasca din ajutorul prietenilor . Acum patronii vor sa depuna plingere la politie dupa ce au trecut 6 luni de la aflarea acestui fapt ,el a recunoscut fapta . El acum va fi cercetat si cu siguratia va fi condamnat la inchisoare cu executare firma in acest timp de unde poate recupera paguba? El nu este recidivist si nu are bunuri mobile sau imobile . Dupa eliberarea lui din inchisoare nu gaseste loc de munca legal firma cum mai recupereaza paguba . Daca firma se inchide pina el se elibereaza ce se va intimpla?
Cel mai recent răspuns: aledical , utilizator 15:48, 25 Iulie 2010
complicata situatie.. daca plangerea va fid epusa abia acum, dupa 6 luni va fi cam tardiva.. daca el isi recunoaste fapta in nici un caz nu se va ajunge la pedeasa cu inchisoare cu executare.. sunt multe necunoscute si cum prezentati dvs cazul nu e deloc asa clar
sumele sustrase majoritatea sint din 2008-2009. daca aveti o adresa de mail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare aledical aledical Voi fii judecat pentru delapidare suma nu sa recuperat nu am bunuri . Cu sigurantia voi primi inchisoare intre 1-10 ani desi nu am antecedente penale . firma ... (vezi toată discuția)
Judecat aledical aledical Am savirsit o delapidare in 2008 am anuntiat directorul firmei dar el ma ajutat sa nu se afle pina in februarie 2010 cind am hotarit sa ma autodenuti . Am dat ... (vezi toată discuția)
Furt sau delapidare aledical aledical am un caz mai deosebit; prietenul meu a lucrat lao firma 10 ani in acest timp a sustrasa bani din incasari ajungind la o suma destul de mare acum patronii s-au ... (vezi toată discuția)