Voi fii judecat pentru delapidare suma nu sa recuperat nu am bunuri . Cu sigurantia voi primi inchisoare intre 1-10 ani desi nu am antecedente penale . firma va deschide proces in civil dar daca eu nu am bunuri cum pot recupera paguba? dupa executarea pedepsei daca firma nu va mai exista ce se intimpla
Daca veti recupera prejudiciul cauzat, veti coopera cu organele judiciare, in vederea aflarii adevarului, veti manifesta regret in raport de fapta savarsita, instanta de judecata poate suspenda conditionat pedeapsa cu inchisoarea, in temeiul art.81 din Codul penal.
Raspunderea penala este persoanala, prin urmare, daca nu detineti bunuri, paguba nu va putea fi acoperita.
Delapidare
polegnala
Buna ziua,am comis fapta de delapidare in urma cu cateva luni....prejudiciul este undeva la 3000 lei ,am recunoscut fapta de prima data a politie,apoi am fost ... (vezi toată discuția)
Delapidare
jwl
Buna ziua,
Sunt cercetata pentru delapidare in suma de 260.000 lei la o banca. Precizez ca m-am autodenuntat la institutia la care am lucrat , am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Furt calificat
RazvanAma
Buna seara , in noiembrie 2010 eu impreuna cu un prieten am sustras 140 litri de motorina dintr-un tir, acum sunt trimis in judecata. As dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)