avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilizarea in comun a spatiilor (curte comuna) care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilizarea in comun a spatiilor (curte comuna) care sunt in proprietatea primariei

Curte comuna care este in proprietatea primariei ,dar locatarii care locuiesc in aceasta curte sunt proprietarii de imobile.
In ce conditii unul din locatari utilizeaza in scop propriu o parte din spatiul construiind chiar un gard de departajare ?

Multumesc, de colaborare .
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:59, 1 Mai 2010
Daca nu are acordul proprietarului (primaria) si chiar contractact - concesiune sau inchiriere si autorizatie de constructie atunci in mod abuziv a construit gardul de departajare.
Sesizati primaria si o sa aflati daca foloseste acel spatiu in mod legal sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nevoie de ajutor , vă rog !! Cerbinho Cerbinho Bună Ziua ! Am și eu o problemă , in speță : Vecinul de lângă mine a construit in spatele casei mele o baie pe care o folosește și un inceput de casă ... (vezi toată discuția)
Uscatoria la bloc dorudoru dorudoru Locuiesc in sectorul 5-Bucuresti.La fiecare etaj al blocului exista o camera ( USCATORIE ) care pe vremea impuscatului o foloseam toti locatarii de pe palier. ... (vezi toată discuția)
Constructie pe spatiul comun anghelush20 anghelush20 Buna ziua, stiu ca subiectul a mai fost discutat dar doresc sa va cer parerea in privinta situatiei cu care ma confrunt. Locuiesc intr-un bloc nou ... (vezi toată discuția)