avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare socitate comericala cu raspundere limitata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare socitate comericala cu raspundere limitata

Buna ziua,

Exista o firma pe numele unei matusi pe care ar fi lucrat tatal meu(decedat) in baza unei procuri. Firma se afla astazi intr-o procedura de dizolvare. Asociatul (matusa mea) insinueaza ca are facturi pe firma in care sunt trecute mobilierul si o lucrare de amenajare din apartamentul tatalui meu, iar eu nu stiu despre acest lucru.
Intrebarea mea este: Se poate sa scoata aceste bunuri la licitatie?
Cel mai recent răspuns: Jeanai Benjamin , Avocat 14:23, 1 Mai 2010
condoleante
pai normal daca defunctul avea contract sau ceva act in care matusa poate sa demonstreze ca este asa atunci se pot scoate la licitatie dar puteti sa achitati dumneavoastra suma respectiva si bunurile va raman la dumneavoastra pentru ca automat sunteti mostenitorul defunctului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere nicolle1207 nicolle1207 Buna ziua , as dori si eu putin ajutor daca se poate. O matusa a mea a semnat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere unei doamne. Acum ... (vezi toată discuția)
Sora mamei, fără descendenți, a murit cu o săptămână înaintea soțului ei, care are două fete. cum se împarte moștenirea mătușii mele? kalamatianos28 kalamatianos28 Buns ziua, Matusa mea a avut un apartament cumparat inainte de casatorie.S-a casatorit,iar sotul are 2 fete din alta casatorie.Din pacate matusa a murit,iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune sogedacom sogedacom buna ziua, am avut o matusa care a dece dat in octombrie 2007 , nu a avut copii . ea a fost ingrijita de catre un var de-al meu iar matusa mea i-a lasat ... (vezi toată discuția)