avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

acum 10min am scris un subiect despre recuperare baniilor dupa urma renovarii unei case dar nu am mentionat ca am un certificat de mostenitor unde spune ca am dreptul la mai mult de jumatate din toata averea,certificat care a fost validat.deci ce sa fac??????sa renovez sau nu??
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:29, 1 Mai 2010
Mergeti la primul subiect deschis si folositi butonul "Raspunde" de sub oricare mesaj.
Asa ati deschis alt subiect si se pierde logica spetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare in care sunt mentionate clauzele de ingrijire si de habitatie viagera alinutza_0104 alinutza_0104 As mai vrea sa mentionez ca cele 3 exemplare ale contractului se afla la noi, asta din dorinta bunicului nostru: contract care s-a facut in forma autentica la ... (vezi toată discuția)
Succesiune gabiloi gabiloi sotul meu nu afacut succesiunea dupa tatal lui acum frati luicei 2 frati vitregi doresc parte la imobil Dar nici nu vor sa contribuie la partaj.Ar putea face ... (vezi toată discuția)
Mostenire mandy7000 mandy7000 nu doamna eu sant singurul copil al tatalui meu iar concubina lui are 5 . 2 de care nu a avut grija si ia lasat de mici si alti 3 din alta casatorie care au ... (vezi toată discuția)