avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

nu doamna eu sant singurul copil al tatalui meu iar concubina lui are 5 . 2 de care nu a avut grija si ia lasat de mici si alti 3 din alta casatorie care au ramas cu ea.iar eu ma lupt cu acesti trei copi pe apartament ,amenintanduma ca ma dau in judecata sa imi ia partea mea de jumatate pe care eu miam facut deja succesiunea.pe ceilalti doi nu vor sa ii anunte ca li se cuvine si lor ceva si ias anunta eu dar nu stiu cum sa iau legatura cu ei ca nu am nr de tel si nici o adresa
Cel mai recent răspuns: ania01 , utilizator 06:39, 23 Iunie 2010
Mergeti la primul subiect pe care l-ati deschis si folositi butonul "Raspunde" aflat sub orice mesaj.
Asa ati deschis alt subiect si nu se intelege despre ce e vorba.
asa cum s-a mai scris dvs culeti toate bunurile tatalui fie ca este vorba despre cota din apartament fie ca este vb despre alt bun, conditia pentru asta este sa se aduca la masa succesorala, iar despre nelinistea ca v-ar lua cineva cota este nejustificata. aveti ca varianta de solutionare -- partajul - ori sunteti obligat sa dati sulta ori sa primiti sulta. instanta hotaraste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mandy7000 mandy7000 am un apartament la care tatal meu a avut contract de vanzare cumparare pe jumate din el iar concubina lui pe cealalta jumate .Acum amandoi sant decedati si eu ... (vezi toată discuția)
Tata vrea să renunțe la cota lui de moștenire în favoarea noastră, a copiilor. cum se poate împărți ulterior apartamentul? cataleata cataleata Buna ziua, Am un frate cu care am mostenit un apartament cu 2 camere,tata are 75% din el ,iar noi fratii restul.Eu am un contract de credit cu suma de 16000 ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune la o mostenire mariana55_ro mariana55_ro Buna ziua ! Tatal meu a decedat acum 4 ani .Am dezbatut succesiunea ( mostenitori : mama , eu si o fata din prima casatorie a tatalui meu ) .Bunul partajabil ... (vezi toată discuția)