avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROCESE IN LANT,DE LA O CEARTA BANALA - bataie intre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROCESE IN LANT,DE LA O CEARTA BANALA - bataie intre familii

TOTUL INCEPE IN IANUARIE 2009 CAND UNCHIUL MEU MAI MARE,S-A LUAT LA HARTA CU DOI BAITANI (FRATI) INTR-UN BAR DIN SAT,DIN ACEASTA HARTA UCHIU A IESIT SIFONAT TARE SI SUPARAT A CHEMAT INTARIRI PE UNCHIUL MEU MAI MIC (FRATELE LU UNCHIU MAI MARE) SI PE UN VERISOR DE-AL MEU(FIUL LU UNCHIUL MEU MAI MARE) DUPA SOSIREA INTARIRILOR AU CONTINUAT SA SE IMPARTA PUMNI SI PALME INTRE FAMILII. DE AICI PENTRU SIMPLIFICAREA TREBURILOR E MAI BINE SA NE REZUMAM LA FAMILII,ESTE VORBA DESPRE FAMILIA X SI FAMILIA Y (FAM. MEA). DUPA TOATE ASTEA FAM. X NE-AU DAT IN JUDECATA SI VERDICTUL A FOST AMENDA PT. TOTI CEI IMPLICATI SI DINTR-O FAMILIE SI DIN ALTA. FAM X AU CONTINUAT CU SFIDARI SI JIGNIRI LA ADRESA FAM MELE CAUTAND CEARTA SI PRIMUL CAZUT IN CAPCANA A FOST UNCHIUL MAI MIC PT. CA I-A INJURAT A FOST CHEMAT IMEDIAT LA POLITIE SI IMEDIAT O ALTA AMENDA, CEL DE AL-DOILEA AM FOST EU PT CA M-AU LASAT NERVII SI L-AM LUAT PE UNU DIN ACESTI DOI FRATI X DE GULERAS,BINEINTELES AM FOST IMEDIAT CHEMAT LA POLITIE SI MI-AU DAT AMENDA. LA PUTIN TIMP DUPA ,EU AM PLECAT DIN TARA MAI PRECIS IN IANUARIE 2010 , CA ACUM IN APRILE 2010 SA AFLU CA FAM. X AU DESCHIS UN NOU PROCES IN CARE SUNTEM CHEMATI TOTI(UNCHIUL MAI MIC,UNCHIUL MARE ,BUNICU SI CU MINE). MOTIVUL LOR ESTE CA LE E FRICA DE NOI. EU FIIND IN ITALIA CE POT FACE ? IMI TREBUIE AVOCAT ? TREBUIE SA VIN IN ROMANIA ?

EDITAT: inlocuit nume p.f cu X si Y (mutat de la Expertize judiciare)
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:59, 2 Mai 2010
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu scrieti cu majuscule

2-Avand in vedere ca una dintre parti a inteles sa solutioneze situatia in instanta,se impune ca dvs sa angajati aparator care sa va reprezinte si sa va apere interesele
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2011
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa rezolv problema succesiunii mamei mele! livache24 livache24 Mamei mele i-a murit tatal in 2001 ,in consecinta a ramas mama ei adica bunica mea ,vaduva . Bunica are doi copii : mama mea si unchiul meu (frate-sau) . In ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren maria_cseh maria_cseh Bună seara. Aş dori un sfat de la cineva care a trecut printr-o situaţie asemănătoare. Tatăl meu care a decedat, a avut împreună cu alţi trei ... (vezi toată discuția)
Succesiune problematica Swamera Swamera Buna ziua, Avem probleme cu o succesiune din partea bunicilor, mai ales din cauza faptului ca nu stim ce avem de facut in momentul de fata. Situatia se ... (vezi toată discuția)