buna ziua. am si eu o problema ca toti oamenii de rand cu probleme financiare. am luat un credit de nevoi personale fara garantii doar cu adeverinta de salariu suma de 4800 ron din care 500 ron mi s-au oprit pentru dobandaptr primul an.am achitat 2 ani si dupa nu am mai putut achita la termen am mai achitat in 2 rate cate 500 ron ultima plata efectuand-o in 2009 in data de30 04 2010 am primit un comunicat adica somatieca trebuie sa achit suma d 4000 ron o hotarare judecatoreascacu sentinta din 22 .032010 de care nu am fost citata si un proces verbal de la biroul executarilor judecatoresti in care specifica cava urma executarea silita. ce pot face ? nu am proprietati si nu detin averi multumesc pentru raspuns
in urma contractului de creditare incheiat cu banca respectiva,a-ti semnat si faptul ca, in caz de neplata,banca are dreptul de a incepe executarea silita.In cazul dvs,daca nu aveti bunuri mobile sau imobile,practic banca nu va poate executa.Insa, daca sunteti angajat cu forme legale, banca,prin executorul judecatoresc, poate cere punerea popririi pe salariul dvs, adica,v-a va fi oprita o suma de bani lunara din salariul cu care figurati in cartea de munca,pana la achitarea creditului.
Somatia de plata primita ,demonstreaza ca unitatea creditoare cu scopul recuperarii creditului neachitat integral de dvs,a demarat procedura legala de executare silita
Avand in vedere situatia mentionata,va revine obligatia sa contactati executorul judecatoresc in vederea precizarii punctului dvs de vedere, eventual plata esalonata a restului de credit
Neachitarea creditului ,va determina executorul sa solicite instantei de judecata investirea cu titlu executoriu,pentru executarea dvs silita
In situatia in care nu detineti bunuri in evidenta fiscala,probabil se va dispune poprire pe drepturile financiare,la care se vor adauga si costuri suplimentare de executare
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa executorului
biaden
Buna ziua! As dori sa va intreb daca este posibil ca executorul sa incheie doua procese pentru acelasi contract de credit si practic sa incaseze onorariul de ... (vezi toată discuția)