am mai scris povestea asta de cateva ori dar vreau sa aflu mai multe pareri.ambii parinti au decedat,succesiunea tatalui a fost facuta acum sunt in proces pt succesiunea mamei.suntem 3frati iar prin incheierea de sedinta dreptul meu este de 14|24 (eu avand un certificat de mostenitor de la tata)iar fratii 5|24.este vorba de pamant si o casa.total masa succesorala este de 3 miliarde iar din raportul de expertiza reiese ca eu am dreptul la 1miliard900 si fratii la 600milioane.eu imi doresc casa ,neavand unde locui fiica mea am inceput sa o renovez.au cerut sa spunem fiecare ce dorim(variante)iar frati nu au cerut casa.eu avand o cota mai mare pe langa casa care a fost evaluata la 900milioane mi s a oferit si pamant.in varianta propusa de expert in sensul eliminariisultelor exagerate casa tot mie mi s a dat.eu am vorbit cu fratii si au spus ca pot renova dar mi e teama cand va fi gatarenovata sa nu si schimbe parerea si sa ceara o noua expertiza si sa pierd casa acum asteptam sentinta dar sigur nu se va termina ca fratii vor acelasi pamant.ce credeti casa va fi a mea,o pot pierde,imi recuperez banii pe renovare in caz ca o pierd?va multumesc.
Strangeti toate chitantele si facturile cu care cumparati materialele de contructie si ce mai folositi la renovare.
Nu ar fi rau sa ii convingeti pe frati sa va dea fiecare, cate o declaratie notariala ca sunt de acord sa va apucati de renovarea casei.
Succesiune
danali
procesul de succesiune dupa urma bunicilor dureaza de 5ani,sunt 3frati.Tatal meu are mostenire de la bunicul 3/4din toata averea dovedita printr un certificat ... (vezi toată discuția)
Succesiune
io@na
Suntem in proces de succesiune de 5 ani.Ambii bunici au decedat,bunicul lasandu_i tatalui meu un certificat de mostenitor avand o cota de 3/4 iar restul de ... (vezi toată discuția)