avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conform cu originalul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conform cu originalul

Ce se intampla daca mentionezi pe o copie a unui act "conform cu originalul" fara a fi avut vreodata in mana si fara sa fi vazut vreodata originalul acelui act?
Cum poate cineva sa te condamne pentru ":fals in acte"?
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 23:53, 2 Mai 2010
adi_2010 a scris:

Ma intreb daca oricine, poate scrie pe o copie conform cu originalul, cand de fapt nu vad originalul?
Cum se poate demonstra ca acea persoana a semnat pe o copie (chiar daca e reala) dar de fapt a mintit, pana la urma.....Ma gandesc ca nu e tocmai legal, nu?!

Nu tocmai oricine, de aceea v-am intrebat ce calitate a avut persoana care a facut mentiunea.
Si dealtfel ce va deranjaza, cand actul chiar este conform cu originalul?
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
Marcel Mihalache, Avocat
Recunosc ca nu are foarte mare importanta, dar mi se parea putin aiurea ca o persoana straina sa-si puna semnatura atat de usor pe o copie cand nu are originalul. Pana la urma, a riscat destul de mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copia unui document poate fi considerata falsa? sturmi sturmi Am o intrebare? O copie a unui document poate fi considerata reala sau falsa? O simpla copie! (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie legalizate ptr pfa roxanad29 roxanad29 Trebuie legalizat doar copia dupa contractul de vanz-cump al apart sau si copia dupa buletin si cea dupa diploma de licenta? (vezi toată discuția)
Conform cu originalul mefistos mefistos As dori sa stiu si eu daca exista un act normativ care reglementeaza conformarea cu originalul a documentelor de catre functionarii publici care nu au studii ... (vezi toată discuția)