avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie pentru maternitate- situatie urgenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie pentru maternitate- situatie urgenta

As dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil daca sunt studenta la masterat, la zi, si nu am intrerupt studiile, intrand imediat dupa sustinerea examenului de licenta.Totusi in acesta perioada am fost angajata la 3 societati comerciale. La ultima sunt angajata si in prezent insa conditiile ma constrang sa renunt. Daca nu pot beneficia bazandu-ma pe studiile neintrerupte, ce ar fi mai bine sa fac, sa inchei un contract de asigurare cu Casa de pensii pentru a avea continuitate?
Pentru a beneficia de aceasta indemnizatie sunt importante veniturile incasate si declarate la stat in ultimele 12 luni anterioare nasterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt studenta in ultimul an de facultate si insarcinata, am dreptul la somaj? elenaboboc91 elenaboboc91 Sunt studenta in anul III de facultate la zi si urmeaza sa dau licenta. Sunt de asemenea insarcinata si urmeaza sa nasc in septembrie. Am dreptul la somaj dupa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Denisa PP Denisa PP Buna ziua! Sunt studenta la master anul II, am peste 26 de ani si intentionam sa avem un copil. Intrebarea mea este: Daca data nasterii va fi in luna iulie sau ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele studente maria26 maria26 Implinesc 26 de ani in august, sunt studenta anul 3 la zi la spiru haret si sunt insarciata in luna a 7-a, as dori sa stiu daca asputea beneficia de ... (vezi toată discuția)