avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model tip adeverinta de salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model tip adeverinta de salariat

exista vreo reglementare legala in privinta modelului tip al adeverintei de salariat ? pe internet am gasit mai multe variante , de exemplu in unele era trecuta si durata contractului in altele nu ...se poate adapta adeverinta in functie de necesitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 3 Mai 2010
Da se pot modifica adeverintele-tip !Adeverinta trebuie eliberata in scopul cerut de angajat,cu datele cerute si existente.
Pentru adeverintele de vechime .... exista tipizate (formulare) obligatorii pentru toate ITM-urile.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modele de acte necesare la incheierea cim tasha_lex tasha_lex buna ziua, In data de 31 mai am stabilit cu angajatorul sa incetez munca. am inteles de la unele persoane ca trebuie sa mi elibereze [b]nota de lichidare, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime Ank27 Ank27 Adeverinta de vechime care va fi eliberata salariatului va pastra formatul actual agreat de ITM sau se va modifica? (vezi toată discuția)
Noul model al adev de vechime Ank27 Ank27 \"Incepand cu data de ....................................contractul individual de munca al dlui/dnei a incetat la data de ...........................in baza ... (vezi toată discuția)