avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noul model al adev de vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noul model al adev de vechime

"Incepand cu data de ....................................contractul individual de munca al dlui/dnei a incetat la data de ...........................in baza prevederilor art. ......,alin.........lit ...............din Legea nr .53/2003- Codul Muncii, modificata si completata." -noul model al adeverintei de vechime

Va rog frumos, o lamurire : nu este vorba de una si aceeasi data? Sau prima e data cu care se incheie cartea de munca si a doua e ultima zi lucrata??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 22 Februarie 2010
de unde aveti acest formular de adeverinta? pt ca eu inca nu am intalnit aceasta formulare.
Exista o noua procedura de lucru privind intocmirea si eliberarea adeverintelor si certificatelor de catre inspectoratele teritoriale de munca, in domeniul relatiilor de munca eliberata de renumita institutie Inspectia Muncii cu aplicabilitate de la 01.01.2010.
Procedura o puteti gasi aici (sub link-ul care afiseaza codul IBAN nou):
[ link extern ] /
Ultima modificare: Luni, 22 Februarie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic
am consultat site-ul, cred totusi ca este mai degraba o greseala de exprimare si de fapt ambele date calendaristice se refera la data de incetare a CIM
Este o greseala de exprimare ... oricum acele modele de adeverinte contin mai multe greseli de exprimare ... posibil ca in viitor sa le schimbe ... acea procedura este unica si valabila pentru toate ITM-urile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la job in perioada de proba Andy26 Andy26 Buna seara. Va rog, m-ar interesa sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea chestiune: m-am angajat saptamana trecuta si sunt in perioada de proba de 3 luni, ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa perioada de proba gica1 gica1 vreau sa concediez un angajat care pe data de 16.08.2011 i se termina perioada de proba de 60 zile si care nu corespunde profesional locului de munca .pot ... (vezi toată discuția)
Pot cere recalcularea indemnizatiei crestere copil? Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul sa cer recalcularea indemnizatiei de crestere copil in situatia in care ma aflu. Am fost in litigiu cu fostul ... (vezi toată discuția)