avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reclamatie primar pentru refuz raspuns??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reclamatie primar pentru refuz raspuns??

Am depus cerere la o primarie pt a-mi elibera un istoric rol fiscal, copie dupa reg agr. 1980-1990, cine a platit imp. pentru acest rol,etc. Pentru tot ce am cerut eu am adev originala din 1987 pe numele lui tata. Tata a locuit acolo din 1964, dar abia in 1980, bunicul a trecut rol pe numele tatei,si de atunci tata a platit impozit pentru casa si teren pina in 1991. mentionez ca si tata a construit acolo. Unde pot reclama ca nu am primit raspuns asa cum am cerut in L544/2001,eu inregistrindu-mi cererea la depunere. Va multumesc:love1:
Cel mai recent răspuns: Minodora Sorian , Consilier juridic 13:13, 3 Mai 2010
Formulati o plangere prealabila in care faceti trimitere la cererea prin care ati solicitat date care va privesc si o depuneti tot la primaria de domiciliu!
Buna ziua,
dvs. ati efectuat plangerea prealabila prevazuta de art.7 din Legea contenciosului administrativ 554/ 2004.
Institutia trebuie sa va dea un raspuns in 30 de zile de la inregistrarea cererii. Daca au expirat cele 30 de zile si nu ati primit un raspuns ori ati primit un raspuns negativ, va adresati prin actiune in contencios la tribunalul fiscal in termen de 6 luni de la expirarea celor 30 de zile.
Cu respect, Minodora Sorian

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa din 1964,fara autorizatie,dar recunoscuta ca imobil in 1990.de unde i-au adevarinta?? julius.jr julius.jr tata construieste o casa in 1964.In 1980 intra pe ,,dplin\"{sa spun asa},in legalitate prin recunoasterea acesteia in reg.arg.al comunei,cu nr de rol, si cap ... (vezi toată discuția)
Raspuns evaziv!! unde mai pot gasii aceste acte??? julius.jr julius.jr Am cerut la o primarie o copie dupa reg agr. anii 1980-1990,un istoric de rol fiscal,si o dovada despre desfiintarea unui rol! Si am primit copie reg agr ... (vezi toată discuția)
Somatie anaf pt impozit pe profit neplatit la o firma cu zero activitate Jane Doe Bucuresti Jane Doe Bucuresti Buna ziua, Am o firma infiintata in 2003, ca nu a avut niciun fel de activitate , deci nu a generat nici profit in toti acesti ani. Va rog din suflet sa ma ... (vezi toată discuția)