Va rog sa-mi spuneti ce sanse sunt daca fac contestatie la o contraventie la care nu am fost de fata (zic ei filmata cu mijloace tehnice omologate) privind parcarea neregulamentara din sectorul 4. In comunicarea care am primit-o de la firma care ridica masini in acest sector scrie sa merg la Udriste sa mi se incheie procesul verbal de contraventie, si in 2 zile sa platesc amenda.
Vineri a fost ridicata la vreo jumatate de ora dupa ce am parcat-o ora 9.30(din spusele vecinilor) si am fost dupa ea din moment ce nu am mai gasit-o, pe la ora 14. Inainte de primirea masinii am achitat taxa 476 lei, am semnat Nota de constatare prin care sunt trecute data si imprejurarile faptului. Am sunat la Udriste dimineata si mi-a zis ca, chiar daca nu vin personal la ei, o sa primesc p-v de contraventie acasa prin posta. Am 4-5 puncte amenda si 3 puncte penalizare.
Am un dubiu in ce priveste existenta unui agent de politie in aceasta treaba, pt ca nu este menionat pe nicaieri in aceste 2 hartii....decat expresia ''contraventie filmata cu mijloace tehnice omologate''
Daca nu primesc p-v in termen de o luna, am scapat oare de amenda????
sau o sa ma pomenesc cu vreo poprire din contul personal de salarii....cum s-a tot discutat ca se fac retineri pt amenzile neachitate, mai ales la sectorul 4.
~ Conținut șters la cerere ~
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ridicare masina
sarasara
Buna ziua, intampin o problema pe care o voi schita cat de simplu pot . in data de 10 iunie mi-a fost ridicata masina din parcarea de la horoscop unirea - ... (vezi toată discuția)